Om oss

Stilbyrån är ett livsstilskoncept med omtanke om miljö och människa, som säljer hållbara inredningsprodukter och tjänster. 
Stilbyrån står för en naturlig inredning i materialval och stil, men ibland finner du lite annat roligt som sticker ut och kan förgylla vardagen. 
Vi uppskattar material som trä, sten, lera och textil som bearbetats för hand.. Känslan av en rå obearbetad yta är extra fint! 
Vi uppskattar hantverket bakom och när konstnärssjälar får leva ut sin kreativitet. 
Vi uppskattar också tanken om minimalism och omställningen till ett mer miljövänligt liv. Att äga få men hållbara saker i någon slags asketisk tillvaro..
Vi inspireras av naturen och allt med växter förgyller tillvaron. Odling och tid att bara vara i naturen är viktig tid. 
Att få inspireras genom goda samarbeten med likasinnade. 
Vi vill skapa ringar på vattnet och hoppas inspirera människor till stordåd eller bara ett liv i det enkla. Till det vi är skapade att vara. 
Det var därför denna butik startade. Ur en vilja att göra en förändring för mig Therése, men kanske också för likasinnade andra. 
 Ha en fin dag! /Therése
Ps. Glöm inte att ta en promenad i naturen och förundras...
 
[En miljövänlig kollektion av heminredning, möbler, och inredningsdetaljer. Sortimentet består av en noggrant utvald och handplockad blandning av vintage och nyskapande design. Här finner du unika vardagsföremål. Produkter att förälska sig i och leva med i generation efter generation. Naturen, miljön och konsten är tre ledord. Vi säljer framförallt naturmaterial och kvalitet. Vi samarbetar framförallt med lokala hantverkare och konstnärer] 

STILBYRÅN AB | ORG. NR 559286-0901