Shipping policy

Du väljer leveransmetod i utcheckningskassan. Du kan välja mellan metoderna "frakt" alternativt "hämta" då du själv hämtar varan på vårt lager

Om du väljer leveransmetoden "frakt" får du leverans med externt fraktbolag. Vi samarbetar med Postnord vid frakt av mindre föremål och Schenker vid frakt av medelstora och större föremål. Huvudsakligen går frakterna via Schenker. 

Våra normala leveranstider är 3-7 dagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@stilbyran.se.

Miljön

Genom att välja Schenker Parcel så klimatkompenserar vi åt dig: Klimatkompensation via din frakt 

Fraktpris

Prissättningen på frakt utgår alltid från volymvikten i meter, alternativt om den verkliga vikten är mer än volymvikten (Volymvikt = längdxbreddxdjuopx280).

Våra fraktpriser inom Sverige är satt på fem nivåer:

89 kr är normalpris på frakten för vår storlek på varor och gäller för varor med upp till 29 kg skrymmevikt. Dessa skickas med Schenker via ombud. 

179 kr är priset för varor med upp till 69 kg skrymmevikt. Dessa skickas med Schenker via ombud. Typexemplet på vara är en större urna.

349 kr är priset för mer skrymmande, ömtåliga eller mycket tung varor. Dessa skickas hem via Schenker. Typexemplet på vara är en stol.  

650 kr är priset för frakt av större möbler. De upphämtas med fördel i lager alternativt skickas med Schenker system, men då är frakten inte klimatkompenserad. Möbler skickas ej utomlands i dagsläget. 

Kunder inom eu betalar följande priser för frakt:

89 kr gäller på mindre varor upp till 2 kg skrymmevikt 

179 kr är normalpris på frakten för vår storlek på varor och gäller för varor med upp till 29 kg skrymmevikt.

249 kr är priset för varor med upp till 69 kg skrymmevikt. Dessa skickas med Schenker via ombud. Typexemplet på vara är en större urna.

379 kr är priset för mer skrymmande, ömtåliga eller mycket tung varor. Dessa skickas hem via Schenker. Typexemplet på vara är en stol.  

Internationella kunder i övriga världen betalar andra priser, vilket du ser vid checkout. Större möbler skickas i dagsläget inte utomlands.